Agenda

29/09/2015 a las 10:12

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, presenta el Fòrum d'Ocupació València. Palau de Congressos. -10.30 hores: el primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, assisteix a la inauguració del CMAPM de Montolivet. Plaça Vicente Alcober Coloma s/n. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Federació del Taxi de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -17.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, assisteix a la celebració de les Bodes d'Or de les parelles sòcies dels Centres Municipals d'Activitats per a persones Majors. Saló Recatí. Hotel Sorolla Palace. Avingudes Corts Valencianes, 58.

28/09/2015 a las 09:27

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb el director del Conservatori José Iturbi, Sergio Sapena. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació de Criadors de Cavalls de Pura Raça (PRECVAL). Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2 a planta. -12.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, participa en el col•loqui sobre la ruta de la seda, amb motiu de la Celebració del Dia Mundial del Turisme. Sala Sánchez Ayuso. Facultat d'Economia. -18.00 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, assisteix a la presentació de la Guia de Servicis i Recursos Socials de Torrefiel. Associació de Veïns de Torrefiel. Carrer Jacomart, 22 baix. -18.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i Regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, i la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau (a partir de les 19.00 hores), assisteix a l'acte d'inauguració del Mercat ambulant Benèfic per l'Alzheimer. Ateneu Mercantil de València. Plaça de l'Ajuntament.

25/09/2015 a las 10:25

Agenda regidors i regidores

-10:30 Sessió ordinària Ple València -19.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix al pregó a càrrec de l'Intendent General Cap de la Policia Local, José Vicente Herrera, en la Parròquia de la Mare de Déu del Rosari. Plaça del Rosari, 4.

23/09/2015 a las 09:00

Agenda regidors i regidores

-09.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix al Desdejuni Informatiu del Forum Europa, organitzat per Nova Economia, amb Josep Borrell, ex president del Parlament Europeu i ex ministre d'Obres Públiques, presentat per Javier Solana. Hotel Palace, Madrid. 12.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, en l'oficina de Govern Local. Complex administratiu 9 d'octubre. Carrer Castan Tobeñas. -12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el president del Torrefiel Athletic Club Esportiu Futbol, Tomás Rincón. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, núm. 42 planta 2a.

22/09/2015 a las 12:51

Agenda regidors i regidores

-11.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix a la reunió de la Xarxa de Ciutats AVE. Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Madrid. 13.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix a la 2a Assemblea Ordinària de la Xarxa de Ciutats AVE. Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Madrid. -20.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a la processó del Crist de la Llum, amb motiu de les Festes Patronals de Borbotó.

21/09/2015 a las 10:18

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, dóna compte als mitjans dels assumptes tractats en la Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -12.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb el vicepresident primer de la Societat Espanyola de Neurologia, Jorge Matias Guiu, i el vocal i responsable de l'àrea Internacional, Jose Manuel Moltó. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina , 42 – 2a planta.

18/09/2015 a las 09:55

Agenda regidors i regidores

10.45 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a l'entrega de diplomes a la Policia Local, en l'esplanada de l'IVASPE (Cheste) Carretera València-Cheste s/n. Eixida 332. -12.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assistix a la presentació del jugador de Basquetbol del València Basket, John Stefansson. Km 0 del circuit 5K. Pont de l’Ángel Custodi. -12.00 hores: El primer tinent d'alcalde, Joan Calabuig, assistix a l'Acte Municipalista del PSOE que se celebra a Madrid, en la Casa de Lector. Passeig de la Chopera, 14.

17/09/2015 a las 09:34

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores:El primer tinent d'alcalde i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, i la regidora d'Esports, Maite Girau, assisteixen a la inauguració de la seu d'EDEM. Escola d'Empresaris. Marina. Moll de la Duana s/n. -12.30 hores: El primer tinent d'alcalde Joan Calabuig, es reuneix amb el president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez. Oficines de l'Autoritat Portuària. Avinguda Moll del Túria s/n (enfront de l'estació de Transmediterrània). Al finalitzar la reunió s’atendrà als mitjans. -20.00 hores: El primer tinent d'alcalde, Joan Calabuig, i la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteixen a la gala del diari Valencia Plaza. Hemisfèric. -12.00 hores: El regidor d'Urbanisme i Vivenda, Vicent Sarrià, manté una reunió amb l'AA.VV. de Malilla, Edifici de Tabaquera. pati B , 2 planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -12.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià manté una reunió amb el Col·legi Oficial d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana, en relació amb la Setmana de l'Arquitectura de l'1 al 5 d'octubre. Edifici de Tabaquera. Pati B, 2 planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. 17.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, i l'equip Va Cabanyal!, encapçalat per l'arquitecte Carmel Gradolí, presenten als mitjans informatius el projecte participatiu Va Cabanyal!, projecte guanyador del concurs per a disseny de l'estratègia que permeta accedir als Fons Europeus de Desenvolupament Urbà Sostenible, presentat per la Fundació InnDEA València. A les 18.30 es farà la presentació pública a les associacions, veïns i veïnes d'El Cabanyal. Ateneu Marítim. Carrer de la Reina, 68. 17.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb els representants de la Discoteca Magnum sita en el carrer Sant Vicent (Creu Coberta) en el despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

16/09/2015 a las 11:13

Agenda regidors i regidores

-09.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de l'empresa PAVA-PARK, en el despatx de la Delegació. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb el president del Gremi de Forners i Pastissers, Juan Bautista Piquer. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, núm. 42 planta 2a. -11.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a la celebració del Dia de la Policia de la Generalitat, en el Monestir de Sant Miquel dels Reis, Avinguda Constitució 284. -12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el president de la Federació d'Empresaris d'Instal•lacions Esportives de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Gomez-Pantoja. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, núm. 42 planta 2a. -14.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita la 5a Unitat de Districte de la Policia Local de València (Unitat de Trànsits). Carrer Castellonet de la Conquesta, 6. -17.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià es reuneix amb la coordinadora d'entitats de Ciutat Vella. Edifici Tabaquera Pati B, 2 planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -17.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià es reuneix amb l'AA.VV. Natzaret Unit. Edifici Tabaquera Pati B, 2 planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11 -18.00 hores: El primer tinent d'alcalde, Joan Calabuig, presideix la Junta Extraordinària de Patrons de la Fundació Turisme València Convention Bureau, que tindrà lloc en la Fundació. Av. Corts Valencianes, 41. -18.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb la Plataforma Veïnal Iturbi-La Raiosa. Edifici Tabaquera Pati B, 2 planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -18.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb AA.VV. de Benimàmet. Edifici Tabaquera Pati B, 2 planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -19.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb la Junta de Protecció Civil. Carrer La Indústria (Jardí de Camèlies). -21.00 hores: El primer tinent d'alcalde, Joan Calabuig, assisteix al Sopar de Germandat del Club de Jubilats de Borbotó.

14/09/2015 a las 09:29

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita el Parc de Bombers de Campanar. Avinguda Pio Baroja, s/n. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita el Parc de Bombers del Marítim. Port Autònom de València. Moll de l'Espigó del Túria. 13.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a la reunió de la Mesa de Treball de la Comissió de Seguiment d'Acollida a Persones Refugiades. Sala de Comissions I, Pati A, 2n pis de l'edifici municipal de Tabaquera. -14.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita la 7a Unitat de Districte de la Policia Local de València (Unitat del Marítim). Plaça de l'Armada Espanyola, 10.

11/09/2015 a las 09:55

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb el president de la Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció (FEVEC), Paco Zamora. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeo de Savoia, 11. -13.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda Vicent Sarrià, es reunix amb el president de FUNDACODE (Fundació per a la Col·laboració i Desenvolupament Interregional), Miguel Doménech. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeo de Savoia, 11. -14.00 hores: La regidora de Protecció Civil, Sandra Gómez visita la 4a Unitat de Districte de la Policia Local de València (Unitat de Abastos). Avinguda del Cid, 37. 20.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix al partit de Lliga de Primera Divisió entre el Llevant UD i Sevilla FC. Estadi "Ciutat de València". -21.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al "SOPAR A LA FRESCA AL CABANYAL - CANYAMELAR - CAP DE FRANÇA, en la Plaça Dr. Lorenzo de la Flor.

10/09/2015 a las 10:38

Agenda regidors i regidores

-10.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la Junta Local de Protecció Civil. Sala de reunions d'Alcaldia. -10.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i delegat del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sarrià, visita les instal·lacions de la Central Operativa de Sanejament i manté una reunió amb els tècnics. Carrer Mediterrani, 34. -12.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i delegat del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sàrria, visita les tres EDAR (El Saler, El Palmar i El Perellonet) que aboquen l'aigua depurada al llac de l'Albufera. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita el Parc Nord de Bombers. Carrer Daniel de Balaciart, s/n -13.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la presentació del “Dia de la Pilota Valenciana”. Sala de Premsa del Complex Cultural i Esportiu La Petxina. Passeig de La Petxina, núm. 42, 2ª planta -17.45 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a l'acte de Graduació dels Graus i Dobles Graus en Dret, Criminologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública. Sala Iturbi del Palau de la Música de València. -20.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la Benedicció i Inauguració del VI Saló Internacional de Creus - Canyamelar 2015 en el local de la Germandat. Carrer José Benlliure, 92 baix.

09/09/2015 a las 10:17

Agenda regidors i regidores

-10.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau assiteix a la inauguració del Circuit del Running 5K del Jardí del Túria, davall del pont de l'Àngel Custodi. -12.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb representants de la Fundació “Xicotet Desig”. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, núm. 42, 2a planta. -14.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita la 2a Unitat de Districte de la Policia Local de València. Carrer Ceramista Jaume d’Scals, núm. 4. -17.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb l'Associació de Veïns de Benimaclet per a tractar diferents assumptes del barri. Despatx Regidoria. Edifici Tabaquera, pati B-2ª planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. .

08/09/2015 a las 13:27

Agenda regidors i regidores

-11.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reunix amb el director general de la Fundació INCLIVA, Rafael Carmena. Avinguda Menéndez Pelayo, núm. 4 accessori. -13.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita el Parc de Bombers del Centre Històric. Carrer de Dalt. -13.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reunix amb el president de la Societat Espanyola de Cures Pal•liatives, Ramón Navarro. Passeig Petxina, núm. 42, 2a planta. -14.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita la 1a Unitat de Districte de la Policia Local de València. Carrer de Dalt núm. 5. -17.00 hores: El primer tinent d'alcalde, Joan Calabuig, presidix l'assemblea del Consell General de Protectors de la Fundació Turisme València Convention Bureau, que tindrà lloc en l'Hotel Meliá València. Avinguda Corts Valencianes, 52.

27/07/2015 a las 00:00

LUNES

09.00 hores: El primer tinent d'alcalde, Joan Calabuig, intervé en la I Jornada d'Assessorament IMP: “Lliçons apreses des dels EUA: Assessorament i tutelaje de jóvens estudiants i investigadors Espanyols”. Aula Magna. Facultat de Medicina i Odontologia. -10.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, rep el General de la Sexta Zona de la Direcció General de la Guàrdia Civil, Fernando Santafé Soler. Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -10.00 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb el Cap de Demarcació de Costes, Vicente Iborra. Direcció de Demarcació de Costes. Carrer Joaquín Ballester, 39-planta 6a. -11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb el president del Club d'Atletisme València Terra i Mar, Rafael Blanquer. Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42. -11.00 hores: El primer tinent d'Alcalde, Joan Calabuig, assistix a la presentació de la 2a Llançadora d'Ocupació de València. Agència de Col•locació APUNT. Carrer Emilio Baró, 89. -11.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i president del Consell d'Administració d'AUMSA, Vicent Sarrià, compareix en roda de premsa. Sala de premsa pati B-2ª Edifici Tabaquera. Carrer Amadeo de Savoia, 11. -11.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb representants de la Federació de Pilota Valenciana. Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb la Coordinadora de Discapacitats Físics de la Comunitat Valenciana. Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb el director del València Open 500 de Tenis, David Serrahima. Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42. -12.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, i el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sàrria, visiten l'antiga Sala de Motors de Tabaquera, que es destinaria a Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors. Carrer Amadeo de Savoia, 11. -13.00 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb la coordinadora d'UNICEF, Teresa Martínez. Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42. -13.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reunix amb representants de Tradesegur. Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37.

21/05/2015 a las 18:00

Agenda Joan Calabuig

18H.-El candidato socialista a la Alcaldía de Valencia, Joan Calabuig, mantiene un encuentro con el colectivo gitano. Salones del Museo del Artista Fallero. Ciutat Fallera. 19h30.- acto público en la Plaza de San Roque 21h30.- encuentro con activistas en Russafa

20/05/2015 a las 11:30

Agenda Joan Calabuig

-11.30 horas: El portavoz del Grupo Municipal Socialista y candidato a la Alcaldía, Joan Calabuig, concejales y concejalas y miembros de la candidatura participan en la Cadena Humana “Por los derechos sociales y laborales” organizada por UGT. Desde la Puerta del Ayuntamiento hasta el Palau de la Generalitat. -16.30 horas: encuentro con vecinos del barrio La Isla Perdida. “Cafés con Calabuig”. -17.30 horas: visita al Centro de Día La Amistad. Calle Yecla, 12. -19.00 horas: presenta las propuestas socialistas en materia de innovación. Colegio y Asociación de Ingenieros de Telecomunicación Avenida Jacinto Benavente, 12. -20.00 horas: participa en un acto electoral en la Sala Carolina. Calle Rugat, 10. Camins al Grau.

19/05/2015 a las 18:00

Agenda campaña

El regidor del Grup Municipal Socialista, Vicent Sarrià, participa en la Mesa redona de debat electoral organitzat per la Federació AA.VV. de València, amb representants dels diferentes partits polítics. Saló d’Actes de l’ONCE. Gran Vía Ramón y Cajal, 13 19,00 hr. Punt d'informació de l'Agrupació de València Nord en Orriols al carrer de Duque de Mandas cantó amb San Vicente de Paul

19/05/2015 a las 11:00

Agenda Joan Calabuig

El portavoz del Grupo Municipal Socialista y candidato a la Alcaldía, Joan Calabuig visita el Centro de Mayores Salvador Allende. Calle Conde Lumiares, 5 -12.00 horas: Visita el barrio de Orriols. -18.00 horas: presenta las propuestas de su partido en materia de Educación. Colegio Cervantes. Calle Guillem de Castro, 153.

18/05/2015 a las 11:00

Agenda Joan Calabuig

El candidato socialista a la alcaldía, Joan Calabuig, Trinidad Jiménez y María José Mira, visitan el centro ocupacional de Senabre de Avapace. Plaza Santiago Suárez. 13h.- Visita Mentalia Puerto. 18h00.- Encuentro con mayores en el centro de Zafranar. Calle Músico Penella, 14. 21h00.- Cena popular en Benimàmet. Plaza de la Estación.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE