Agenda

03/11/2015 a las 09:16

agenda regidors i regidores

09.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, el regidor d'Espai Públic, Carlos Galiana i el director de Turisme València, Antonio Bernabé, es reuneixen amb representants de l'Associació de Productores Audiovisuals de la Comunitat Valenciana. Primera Tinença d'Alcaldia. -10.30 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb Cristina de Miguel, gerent del Balneari de l’Albereda i Manuel Iborra, director general de l'Institut Valencià de Finances. Despatx de la Regidoria. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de la Confederació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE). Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix José Luis Jorrín, degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Grau (COITIG). Despatx de la Regidoria. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -11.30 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb Sol Romeu, presidenta de l'AA.VV l'Amistat. Despatx de la Regidoria. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -11.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, presenta en roda de premsa la 32 Setmana de les Persones Majors. Sala de premsa municipal. -12.00 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià i la regidora de l'Àrea de Desenvolupament Humà, Consol Castillo, es reuneixen amb l'alcaldessa pedània de La Torre, Llucia Beamund. Edifici de Tabaquera, segona planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. 12.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb Novo Nordisk Pharma (Projecte Cities Changing Diabetis). Edifici de Tabaquera. Pati b -2a planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -12.30 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Malilla. Edifici de Tabaquera. Pati b -2a planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'AAVV de Benimàmet. Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb representants del Banc Mare Nostrum. Despatx de la Regidoria. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -13.30 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Sant Isidre. Edifici de Tabaquera. Pati b -2a planta. Carrer Amadeo de Savoia, 11.

02/11/2015 a las 09:12

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez informa en roda de premsa sobre els resultats del dispositiu policial i de neteja de Halloween. Sala de premsa municipal. -11.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, presenta en roda de premsa la 32 Setmana de les Persones Majors. Sala de premsa municipal. -12.00 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, presideix la constitució de la Comissió Municipal de Coordinació Turística. Sala de Junta de Govern. -17.00 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, rep la presidenta de l'AVV Gent de Russafa, Rosa Laparra. Primera Tinència d'Alcaldia. -18.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Federació d'Associacions de Veïns de València, amb la Coordinadora de Patraix, amb Policia Nacional i Policia Local. Carrer Mariano de Cavia, 22.

29/10/2015 a las 08:55

agenda regidors i regidores

10.00 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, participa en les diverses activitats programades amb motiu de la XX Fira d'Associacions Juvenils 2015, ”Imagina València. Per una ciutat Jove”, organtizada pel Consell de la Joventut. Campus de Tarongers, entre la Facultat de Magisteri i la de Ciències Socials. 12.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, el director del CEEI València, Jesús Casanova, i la directora general de l'IVACE, Julia Company, presenten en roda de premsa FOCUS INNOVA PYMES. Sala de premsa municipal. 18.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb la Federació d'Associacions de Veïns de València, la Coordinadora d'Exposició, Policia Nacional i Policia Local de València. Carrer Emilio Baró, 91. -20.00 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig i la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, assisteixen al lliurament de la IX Edició dels premis EVAP 2015. Hotel Les Arenes.

28/10/2015 a las 09:43

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, informa en roda de premsa sobre el dispositiu de la Policia Local de València per a la nit de Halloween. Sala de premsa municipal. -11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb representants d'UEN (Unió d'Empreses Nàutiques), organitzadors de l'exposició València Boat Show. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. -11.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana. Juan Pedro Rodríguez. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. -12.45 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb la presidenta nacional d'ANAC (Associació Nacional d'Agències de Col•locació). Primera Tinència d'Alcaldia. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -13.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez assisteix a la conferència d'experts de l'OSCE i la posterior impartició del programa formatiu policial en matèria de delictes d'odi, que se celebrarà en la Sala de Juntes de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -14.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana Sandra Gómez, assisteix a la clausura de la Primera Jornada de Reflexió i Proposta, "Repensar el Cos de la Policia Local de València" en l'edifici de CCOO. Plaça Nàpols i Sicília s/n. -18.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, inaugura el 59 Congrés de la Union Internationale des Avocats. Palau de Congressos de València. Avinguda Corts Valencianes, 60. -19.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, participa en la presentació de la "Guia d'Activitat Física, Esport i Salut per a Policies Locals", editada per l'IVASPE. Complex esportiu-cultural La Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

27/10/2015 a las 10:24

Agenda regidors i regidores

9.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, i president de la Junta Municipal de Patraix, visita la Junta Municipal de Patraix. Carrer Beat Nicolás Factor, 1. -11.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb Blas Mínguez, representant de L'Amical de Mauthausen i Matías Alonso, representant del Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica. Primera Tinència d'Alcaldia. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -12.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb el president de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats del Mediterrani. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11-pati B- 2a planta. -12.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb representants d'UISYS (Unitat d'Informació i Investigació Social i Sanitària) i CSIC (Consell Superior Investigacions Científiques) col•laboradors del Pla Municipal de Drogodependències. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11-pati B- 2a planta. -15.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita la Unitat de Trànsit de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -17.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'AAVV Benicalap i Cercle Obert. Porta de la Ceramo. Avinguda de Burjassot, 125. -19.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, i president de la Junta Municipal de Patraix participa en la reunió del Consell de Districte de la Junta Municipal de Patraix. Carrer Beat Nicolás Factor, 1.

23/10/2015 a las 09:33

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, clausura el curs de formació contínua "Defensa Personal i autoprotecció per a dones" organitzat per l'Ajuntament de València i coordinat per la Secció Sindical de l'Ajuntament de València, STAS Intersindical Valenciana. Gimnàs de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -13.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb la directora general de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín. Primera Tinència d'Alcaldia. -14.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, participa en la roda de premsa de presentació del Campionat d'Espanya Sub-18 de Seleccions Autonòmiques d'Hoquei. Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Carrer Campillo d'Altobuey, 1.

22/10/2015 a las 09:38

Agenda regidors i regidores

-10.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, celebra un desdejuni informatiu per a presentar els actes de la festivitat de la Policia Local, que tindran lloc este cap de setmana. Sala de Reunions (1ª planta). -11.00 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb Mª José Broseta, presidenta de la Federació d'AAVV de València. Despatx de la Regidoria. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -11.30 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb ILC (Gestió de sancions a estrangers i no residents de la Comunitat Valenciana). Despatx de la Regidoria. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. 2.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, manté una reunió de treball amb el president de FEVECTA, Emilio Sampedro. Primera Tinència d'Alcaldia. -12.00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb amb l'Associació de Veïns Nou Moles i el director general d'Esports, Josep Miguel Moya. Direcció General d'Esports .Carrer Gregorio Gea, 14. -17.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'AAVV de Nou Moles, en el despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -19.00 hores: Maite Girau assisteix a la sessió extraordinària del Consell del Districte de la Junta Municipal dels Trànsits. Carrer Comte de Lumiares, s/n.

21/10/2015 a las 09:52

Agenda regidors i regidores

09.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Joan Calabuig, es reuneix amb el vicerector de Participació i Projecte Territorial, Jorge Hermosilla. Primera Tinència d'Alcaldia. Pl. Ajuntament 1 -12.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Joan Calabuig, es reuneix amb el director de Turisme València, Antonio Bernabé i amb el director d'Operacions NH Hotels Group, Juan José Heras. Primera Tinència d'Alcaldia. -14.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Joan Calabuig, participa en un esmorzar de treball amb el director de Turisme València, Antonio Bernabé i la Junta directiva de la Unió Hotelera. Hotel Trip Fira.

20/10/2015 a las 09:56

Agenda regidors i regidores

11.00 hores: La regidora d’Agricultura, Horta i Pedanies, Consol Castillo, es reuneix amb la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, per a tractar sobre la seguretat de les pedanies. Despatx de la Regidoria de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -18.00 hores: La regidora d’Esports, Maite Girau, assisteix a la Gala de l'Esport 2015. Saló d'Actes de la Facultat de Filologia. Avinguda Blasco Ibáñez, 32 (planta baixa). -20.45 hores.- El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, i la regidora de Policia Local, Sandra Gómez, assisteixen al partit de futbol de la Champions League entre el VALÈNCIA CF & KAA GENT. Estadi Mestalla.

19/10/2015 a las 10:35

Agenda regidors i regidores

-09.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Joan Calabuig, es reuneix amb la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de València, Mª José Broseta. Primera Tinència d'Alcaldia. Plaça Ajuntament, planta 1. 11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sàrria, es reuneix amb el director gerent de l'Institut Valencià de l'Edificació, Luís Esteban Domínguez. Edifici de Tabaquera, pati B, segona planta, Carrer Amadeu de Savoia, 11. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'Associació de Veïns Nou Moles. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -13.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Joan Calabuig, es reuneix amb el president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Platja de Les Arenes, José Miguel Bielsa. Primera Tinència d'Alcaldia. Plaça Ajuntament, planta 1. -13.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sàrria, rep a l'Associació de Veïns de Torrefiel. Edifici de Tabaquera, pati B, segona planta, Carrer Amadeu de Savoia, 11. -16.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau assisteix a la presentació de la “Guia de pràctiques correctes d'higiene en els establiments d'elaboració i comerç minorista de la carn”. Complex Esportiu Cultural La Petxina. Passeig de La Petxina, 42.

16/10/2015 a las 10:09

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el Club Surf de València. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2é planta. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Confederació d'Associacions de Veïns i Consumidors, (CAVECOVA), amb Mª José Broseta, presidenta de la Federació d'AAVV de València, amb representants d'Associacions Veïnals Mediadores, amb representants d'AAVV Creu Coberta, i AAVV Sant Vicent Màrtir-Bulevard Sud, i amb representants de la Discoteca situada al carrer Sant Vicent 305 (TB Club). Sala de reunions d’Alcaldia. -18.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assistix al Torneig Ciutat de València de Pàdel en cadira de rodes. Poliesportiu Juan Antonio Samaranch. Avinguda de França.

15/10/2015 a las 10:11

Agenda regidors i regidores

-10.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins a la Comunitat Valenciana (FOTUR), amb José Mª Ángel, director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, i amb Mar Argente, assessora de la Regidoria de Comerç, Control Administratiu i d'Espai Públic. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, participa en la roda de premsa de presentació del Torneig Ciutat de València de pàdel en cadira de rodes, organitzat per Ortoprono. Sala de premsa del Complex Esportiu de La Petxina. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. -11.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, assisteix a l'homenatge a les Persones Majors de 90 anys en el Centre Municipal Pare Jofré. Carrer Escultor Vicente Rodilla, 3. -13.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. 17.45 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb Mª José Navarro i NIL Sönmez, directora i cap d'operacions d'EASYFAIRS IBÈRIA. Alcaldia. -18.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez i la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau assisteixen a la celebració de la V Edició dels Premis CALCSICOVA 2015. Saló d'Actes de la Direcció Territorial de l'ONCE de València. Gran Via Ramón i Cajal, 13. -18.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb Gen Barrot, director de PACIFIC. Alcaldia. -20.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a la recepció que se celebrarà amb motiu del 37é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària (SEMERGEN). Palau de l'Exposició.

14/10/2015 a las 09:16

Agenda regidors i regidores

-08.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, visita el Pavelló Trinquet de Borbotó. -10.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, participa en la inauguració de la jornada tècnica "Perspectives positives per al sector immobiliari a Espanya: passant de l'estabilització a la reactivació", Fira Urbe, que té lloc en la Fira de València. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Germandat del Santíssim Ecce-Homo. Despatx de la Regidoria de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, participa a la roda de premsa de presentació de la XXV Mitja Marató de València-Trinidad Alfonso 2015. Sala Formació de Llançadora en la Marina Reial Joan Carles I -12.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el Club Esportiu de Futbol Cuenca. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. -13.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el president del Club de Ciclisme “Demarrage”, Ángel Casero. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. -14.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, visita la unitat de GOES-Dia de la Policia Local, en l'Alqueria Molí del Sol. -19.00 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, inaugura el Congrés Nacional SEMERGEN (37é Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària). Palau de Congressos de València. Av. de les Corts Valencianes, 60. 19:30: Maite Girau assiteix a la IX Edició del Certamen "Curtmetratges per la Igualtat" Teatre Rialto, Plaça de l’Ajuntament, 17.

13/10/2015 a las 09:55

Agenda regidors i regidores

-09.00 hores: el nostre company i president de la Plataforma Intercultural Valencia, Eduardo Bejar es reuneix amb el regidor de Comerç, Control Administratiu, Espai Públic i Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana. Llotgeta -10.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, juntament amb el director de Turisme València, Antonio Bernabé, es reuneixen amb representants d'AVETID. Primera Tinència d'Alcaldia. -11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, anuncia en roda de premsa les mesures de la seua delegació per a obrir els poliesportius municipals per a l'ús gratuït de les associacions ciutadanes i veïnals. Sala de premsa municipal. -11.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb representants d'UPTA-PV. Primera Tinència d'Alcaldia. -12.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb representants de la Fundació Trinidad Alfonso. Primera Tinència d'Alcaldia. -12.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació Nova Opció (Associació Dany Cerebral Adquirit de València). Despatx de la Regidoria de Sanitat. Carrer Amadeu de Savoia, 11. pati B. 2a planta. -17.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez es reuneix amb representants de la Coordinadora de Ciutat Vella, i amb l'AAVV El Carme, AAVV Palleter i Boatella. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -19.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, inaugura el Congrés Nacional SEMERGEN (37é Congrés de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària). Palau de Congressos de València. Avinguda Corts Valencianes, 60.

08/10/2015 a las 08:31

agenda regidors i regidores

09.45 hores: L'equip de govern, participa en el trasllat de la Senyera del Museu Històric al Saló de Cristall on quedarà exposada al públic. Ajuntament de València. -Des de les 10.00 hores fins a les 22.00 hores: “València, amb la Senyera”. La Real Senyera queda exposada al públic al Saló de Cristall. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb Jorge Hermosilla Pla, vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València. Despatx de la Regidoria de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: La regidora de Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, visita la Junta Municipal de Trànsits. Carrer Comte de Lumiares, 5. -11.30 hores.- El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, rep els Ambaixadors i personalitats de la I Trobada d'Ambaixadors de la Ruta de La Seda i els acompanya a la visita a la Llotja de València. Finalitzat l'acte assistEix a l'esmorzar oferit pel CdT (Centre de Turisme). -19.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez i el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteixen a l'acte "La Generalitat amb els municipis: el simbolisme de les Viles Reials". Palau de la Generalitat. Carrer Cavallers, 2. -21.15 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a la Dansà en la Plaça de l'Ajuntament.

06/10/2015 a las 10:13

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Federació Empresarial d'Hosteleria de València. Despatx de la Delegació. Avinguda del Cid, 37. -12.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb membres de l'Associació de Víctimes de Talidomida Espanyoles (AVITE). Despatx de la Regidoria de Sanitat. Carrer Amadeu de Savoia, 11 –pati B-planta 2a. -12.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb el director general Ignacio Calderón, i la secretària general, Maria Rodríguez, de la FAD (Fundació d’Ajuda a la Drogadicció). Despatx de la Regidoria de Sanitat. Carrer Amadeu de Savoia, 11- pati B –planta 2a. -13.00 hores: La regidora d'Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb la presidenta de la Federació Associació de Veïns de València, Mª José Broseta. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Carrer Amadeu de Savoia, 11- pati B –planta 2a. -13.30 hores: La regidora d'Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb el president de l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris, Fernando Moner. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Carrer Amadeu de Savoia, 11- pati B –planta 2a.

05/10/2015 a las 10:22

Agenda regidors i regidores

11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb representants de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2a planta. -12.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió de treball amb el president de l'Autoritat Portuària, Aurelio Martínez. A les 13.00 hores atendran als mitjans de comunicació per a informar dels assumptes tractats en la reunió. Avinguda Moll s/n Port de València. 12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb representants de la Federació Valenciana de Futbol. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ªplanta. -19.00 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, el regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarriá, i la regidora d'Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, participen en la XV Lectura Col.lectiva Tirant Lo Blanc, organitzada per l'Associació Cultural Fallera Na Jordana. Claustre del Museu-Centre del Carme de València. Carrer del Museu, 2.

02/10/2015 a las 09:34

Agenda regidors i regidores

-13.00 hores: Joan Calabuig assisteix a la inauguració de l'exposició “L'empremta de 150 valencians en el 150 aniversari de Las Provincias”. Centre del Carme (C/Museu, 2). - 17.30 hores: els regidors de l'Equip de Govern assisteixen a l'entrega dels Premis Jaume I, presidits pel rei Felip VI. Saló Columnari de La Llotja -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix als actes amb motiu de la Festivitat dels Sants Ángels Custodis, Patrons de la Policia Nacional, al Centre Policial de Sapadors. Carrer Sapadors, 48. -12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Maravillas Aparicio, fundadora de “Nosaltres Esportistes”. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2é planta. -20.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix al lliurament dels Premis d'Arquitectura de la Comunitat Valenciana 2013-2014. Palau dels Marquesos de Malferit. Carrer Cavallers, 22.

01/10/2015 a las 10:48

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, presenta en roda de premsa la nova imatge del Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís. Sala de premsa del Pavelló de la Font Sant Lluís. Avinguda Germans Maristes, 26. -12.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, l'alcalde d'Alcoi, Antoni Francés, el regidor de Festes de l'Ajuntament d'Alcoi, Raül LLopis, acompanyats del comissari de l'exposició, José Pascual Sellés, presenten l’exposició “Alcoi: Festa i Color”. Galeria El Tossal. Plaça del Tossal. -12.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sàrria, assisteix a la conferència de Jaime Echegoyen, Càtedra Pavasal. Saló d'actes de la seu Sant Joan i Sant Vicent de la Universitat Catòlica de València. Carrer Jorge Juan, 18. -17.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a l'acte inaugural del V Congrés FEARP (Federació d'Associacions de Rehabilitació Psicosocial). Centre d'Investigació Príncep Felipe. Ciutat de les Arts i les Ciències.

30/09/2015 a las 10:09

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb una delegació del Col•legi d'Enginyers Industrials, encapçalada pel seu President, Miguel Muñoz Veiga, a fi de tractar les bonificacions fiscals per eficiència energètica i l'ús d'energies renovables. Despatx de la Delegació. Plaça de l'Ajuntament, 1 planta 1. -11.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig es reuneix amb representants del sector audiovisual de les associacions AVANT i APPA. Primera Tinència d'Alcaldia. Plaça de l'Ajuntament 1, planta 1. -11.30 hores: La regidora del Protecció Ciutadana, Sandra Gómez i el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneixen amb representants de la Confederació d'Associació de Veïns i Consumidors de la Comunitat Valenciana (CAVE-COVA). Despatx de la Delegació de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37. 12.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig rep el líder espiritual de Senegal i fundador del Muridisme, Serigne Mame Mor Mbacke. Primera Tinència d'Alcaldia. Plaça de l'Ajuntament 1, planta 1. -13.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, rep el president de la Federació Espanyola d'Halterofília, Emilio Estarlik. Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 -2a planta. -14.30 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix al Consell d'Administració de Pàrquing Palau S.A. Hotel València Palace. Passeig de l'Albereda, 32. -21.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, juntament amb els regidors i regidores del Grup Municipal Socialista, assisteix al sopar d'inici de curs polític el PSPV-PSOE. Casa de l'Artista Faller.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE