Agenda

07/10/2016 a las 09:52

Agenda regidors i regidores

-11:30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la trobada “LaMitadMasUna” de running femení. Sala de juntes del Complex Cultural i Esportiu de la Petxina. Passeig de la Petxina, 42. -12:30 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, clausura el Fòrum per a l'Anàlisi de la Previsió d'Ocupació i Contractació per a 2017 (Fòrum APEC). Saló d'actes de la Confederació Empresarial Valenciana. Plaça del Comte de Carlet, 3. -14:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i membre del Consell d'Administració de la Societat València Plataforma Intermodal i Logística, S.A, Vicent Sarrià, assisteix a la Comissió Executiva d'esta Societat. Edifici del Rellotge del Port de València. -19:00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la presentació de l'escola del CD Malilla. Instal•lacions del camp de futbol de Malilla. Carrer de Joaquín Benlloch, 61. -19:30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a l'inici dels actes commemoratius del 40 aniversari de l'Associació de Veïns del barri de Sant Marcel-lí. Centre Cultural la Rambleta. Carrer de Pius, IX, s/n.

06/10/2016 a las 09:28

Agenda regidors i regidores

9:00 el regidor d’Hisenda, Ramon Vilar, procedeix a la signatura de l'Acord Laboral 2016-2019 de l'Ajuntament de València. Saló de Cristall. -10:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a l'Observatori El Mundo "Les empreses valencianes en l'avantguarda de la gestió ambiental. Plaça d’Amèrica, 2-1a planta. -11:00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, assisteix a la recepció als esportistes paralímpics. Vicepresidència de la Generalitat. Plaça de Nules, 2. -13:00 hores. El regidor del Cicle Integral de l'Aigua i president de l’EMSHI, Vicent Sarria, assisteix a la Comissió Informativa d'Hisenda i Especial de Comptes i posteriorment a la Junta de Govern de l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics. Plaça de l’Ajuntament, 9. 3a planta. -17:00 hores. La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, participa en la Celebració de Sant Dionís, organitzada per la Regidoria de Persones Majors. Parc de l'Oest (accés pel carrer d’Énguera s/n). -19:00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, i la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assisteixen al lliurament dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2015. Saló d'actes del Complex Esportiu i Cultural la Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

02/08/2016 a las 09:08

agenda regidors i regidores

10:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València en la central de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de Psico-emergències-CV en la central de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. 12:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants del projecte Pas a Pas, camins escolars Xàbia en la central de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -13:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la AAVV Verge del Carme-Beteró en la central de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -19:00 hores. El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, assisteix al partit de futbol entre l’Atlètic Llevant UE y el CE Castelló. Ciutat Esportiva de Bunyol.

26/07/2016 a las 10:46

agenda regidors i regidores

-09.15 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, dóna la benvinguda als participants en la jornada “Experiències i bones pràctiques en els Tallers d'Ocupació”. C/ Lleons, 9 -09.30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, atén als mitjans de comunicació després de la visita a les obres de consolidació del sector urbanitzable de Quatre Carreres, situat en un lloc estratègic de la ciutat on, entre altres projectes, està prevista la ubicació de la Ciutat del Básquet. Punt de trobada:carrer Bomber Ramón Duart amb l’encreuament amb Bulevard Sud. -11.00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, assisteix a la Roda de Premsa sobre la presentació de la campanya “Prevenció i control contra el Mosquit Tigre”. Sala de premsa de la Casa Consistorial. -11.00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià assisteix a la Comisión Ejecutiva de Parc Central a les oficines de la Societat. Carrer San Vicente Màrtir 171. -11.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb l'Associació de Comerços del Centre Històric en la central de Policia Local, Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb Aureli Martínez, President de l'Autoritat Portuària i José Pastor, President de l'Agrupació de falles del Marítim, en la seu de l'Autoritat Portuària, Moll del Turia, s/n -17.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix al Ple del Consell Social de la Universitat Politècnica de València. Sala de Juntes del Rectorat.

22/07/2016 a las 09:23

agenda regidors i regidores

12.00 hores: El regidor de Turisme, Joan Calabuig, atén als mitjans per a explicar la visita guiada “Ruta de la Seda” que organitza la fundació Turisme València. Punt de trobada: Oficina Turística de l'Ajuntament. (Al costat de la porta principal de l'edifici municipal

21/07/2016 a las 09:59

agenda regidors i regidores

-09:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reunix amb l'alcalde pedani de Borbotó, José Ramón Giménez. Plaça del Moreral, 8. Borbotó. -09:30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, es reunix amb l'Entitat Pública de Sanejament d’Aigües EPSAR. C/ Álvaro de Bazán, 10. 11:00 hores. El regidor de Turisme, Joan Calabuig, i la diputada de Turisme i vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme, Pilar Moncho, signen el protocol de col·laboració per a potenciar la destinació turística de València. Sala de Juntes. • Acte obert als mitjans de comunicació; en finalitzar la signatura faran declaracions. -12:00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, es reunix amb el degà i la secretària tècnica del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la Comunitat Valenciana, Federico Bonet i Carmen Monzonis. Edifici Tabacalera, pati B, 2º pis. carrer Amadeu de Savoia. -13:30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Turisme visita el monument de les Sitges de Burjassot

20/07/2016 a las 12:45

agenda regidors i regidores

-10:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, es reunix amb el president de l'Associació de Veïns Amics del Carme, Antonio Sanchis, a l'Edifici Tabacalera, pati B, 2º pis. C/ Amadeu de Savoia. 10:30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reunix amb l'Associació de Persones Sordes de València. Central de Policia Local. Av. del Cid, 37. -11:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, es reunix amb la gerent de l'Associació de Comerciants Centre Històric, Julia Martinez. Edifici Tabacalera, pati B, 2º pis. C/ Amadeu de Savoia. -11:00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, presenta el XXIII Trofeu Futbol Platja “Ciutat de València”. Sala de Premsa. Passeig de la Petxina, 42. -12:30 hores. El primer tinent d'Alcalde i regidor de Turisme, Joan Calabuig, participa amb el president de l'Autoritat Portuària, Aurelio Martínez, en una reunió del grup de treball de creuers. Autoritat Portuària. Edifici del Rellotge -13:30 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb representants del Col·legi de Psicòlegs. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42. -19:30 hores: La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb representants del Patronat ICOMV. Il·lustre Col·legi de Metges. Av. de la Plata, 20.

18/07/2016 a las 09:47

Agenda regidors i regidores

- 09:30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb Ricard Bonet, alcalde pedàni, i membres de l'Associació de Veïns de Forn d’Alcedo. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac, pati B, planta 2a. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. - 10:15 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb Enriqueta Llopis, alcaldessa pedània, i membres de l'Associació de Veïns de Poble Nou. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac, pati B, planta 2a. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. - 11:30 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, Maite Girau, participa en la roda de premsa de presentació del València Beach Handball–Open Ciutat de València. Sala de premsa del Complex Cultural i Esportiu de la Petxina. Passeig de la Petxina, 42. 13:30 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb el València Club Judo. Sala de juntes. Passeig de la Petxina, 42. - 16:00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb el Club Billar València. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42. - 16:30 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb el Tatami Rugbi Club. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42. - 17:00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb la secretària de l'AMPA del CEIP Angelina Carnicer. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42.

14/07/2016 a las 10:35

Agenda regidors i regidores

- 09.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, intervé en la presentació del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020 de la Generalitat Valenciana, “Avalem Joves”. Edifici municipal de Campoamor. Saló d'actes. Carrer de Campoamor, 91. - 09.30 hores. El regidor del Cicle Integral de l'Aigua, i president de l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI), Vicent Sarrià, assistix a la reunió de la Comissió Informativa d'Hisenda i Especial de Comptes, i posteriorment a la Junta de Govern. Plaça de l'Ajuntament, 9. Planta 3a. -12.00 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic sostenible, Joan Calabuig, assistix a la presentació de l'Evolució del Pla d'Actuació 2016 del Palau de Congressos de València. Palau de Congressos de València. Avinguda dels Corts Valencianes, 60. - 13.30 hores. La regidora d’Esports, Maite Girau, assistix a la recepció als jugadors i equip tècnic de la Selecció Nacional Olímpica Masculina d'Hoquei, de preparació a València per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. Saló de Cristall.

13/07/2016 a las 09:06

agenda regidors i regidores

- 09.30 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, assistix a la presentació de la campanya “El veterinari sempre al teu costat”. Bioparc. Avinguda Pío Baroja, 3. - 10.00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb el gerent de la Societat Parc Central, Salvador Martinez Ciscar. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac, pati B, planta 2a. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -11.00 hores: El primer tinent d'alcalde i president de la Fundació Turisme València, Joan Calabuig, i el director de la mateixa, Antoni Bernabé, presenten el nou València Convention Bureau, un programa específic per a la promoció del turisme de reunions, congressos i incentius en el qual participaran les seus de la ciutat i les empreses del sector interessades. Sala de premsa municipal. - 12.00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reunix amb la Fundació Trinidad Alfonso. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42. - 13.15 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, participa en la taula redona de les Jordanes "Gènere i Política Urbana. Arquitectura i Urbanisme des de la perspectiva de gènere". Ciutat Administrativa 9 d'Octubre. Saló d'actes, edifici B. Carrer de Castan Tobeñas, 77. -16.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Turisme, Joan Calabuig, presenta el nou programa “València Convention Bureau” als professionals del sector. Palacio de congressos, Auditori 3. - 20.00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assistix a l'acte de participació pública del PEP-EBIC La Roqueta. Junta Municipal d’Abastos. Carrer d’Alberic, 18.

05/05/2016 a las 19:30

Conferencia Elena Valenciano

Elena Valenciano, presidenta de la subcomisión de Derechos Humanos del Parlamento Europeo impartirá la conferencia "Crisis de los refugiados, crisis de Europa". Presentará la conferencia Joan Calabuig Primer Teniente de Alcalde del Ayuntamiento de Valencia. Será en la sala Ernest Lluch de nuestra sede de la calle Blanquerias.

03/05/2016 a las 19:00

Premis Els Valors de la Ciutat, la Ciutat dels Valors

Proper dimarts 3 de maig, els i les socialistes celebrem la XV edició dels premis Els valors de la Ciutat, la Ciutat dels Valors. Com cada any, reconeixerem a aquelles entitats i persones que lluiten i treballen per la defensa d'eixos mateixos valors que els socialistes reconeixem com a propis com ara la igualtat, la solidaritat, la convivència o la cultura. Serà al Teatre Olympia de València a les 19:00 i tancarà l'acte el nostre company President de la Generalitat Ximo Puig.

28/04/2016 a las 20:00

Trobada amb Toni Such, Director General d'Administració Local de la GV

Els i les socialistes de València et convidem a la trobada "Ha començat el canvi" amb Toni Such, Director General d'Administració Local de la Generalitat Valenciana , a la nostra seu del Marítim, al carrer de la Reina, 82

28/04/2016 a las 19:30

Situación política actual

El vicepresidente del Senado, Joan Lerma participará en la asamblea que tendrá lugar en la agrupación local de Russafa-València Sud (C/ Carlos Cervera, 27) con el título "Situación política actual"

27/04/2016 a las 10:41

Carmen Montón en la Agrupación Local de Benimaclet-Mestalla

Els i les socialistes de València et convidem a la trobada "Ha començat el canvi" amb Carmen Montón, Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, a la nostra seu de Benimaclet-Mestalla, al carrer Reverendo Jose Maria Pinazo, 12

07/03/2016 a las 09:25

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ofereix una roda de premsa per a informar sobre els Primers Premis Periodístics de la Policia Local de València. Presentació de l’última memòria sobre violència de gènere. Sala de premsa municipal. -11.30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, assistix a la roda de premsa-presentació del Torneig Nacional de Bàsquet Anna Montañana. Sala de premsa del Complex Esportiu de la Petxina. Passeig de la Petxina, 42 . -13.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, la regidora d’Esports, Maite Girau i el regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, assistixen a la recepció que s'ofereix a les Cases Regionals en el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València. -18.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, i el regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, assistixen a l'homenatge que ofereix la Policia Local a les Falleres Majors 2016. Pati central de la seu de la Policia Local Avinguda del Cid 37.

02/03/2016 a las 09:43

Agenda regidors i regidores

-09.00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb Manuel Aldeguer, director general de l'Aigua. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac. Pati B, segon pis. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -11.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, informa en roda de premsa del dispositiu de la Policia Local per a les Falles 2016. Sala de premsa municipal. -11.30 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb l'alcaldessa pedània de la Torre, Lucía Beamud. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 - 2ª planta. -12.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb TALENTUM, consultora valenciana de màrqueting esportiu. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 - 2ª planta. -12.30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 - 2ª planta. -21.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix al encontres de Lliga de Primera Divisió entre el Llevant UE i el Reial Madrid CF. Estadi Ciutat de València.

01/03/2016 a las 10:38

Agenda regidors i regidores

-11.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Federació Empresarial d'Hostaleria Valenciana. Delegació de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Confraria de Granaders de Nostra Senyora de la Soledat. Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, com a representant de l'Ajuntament, assistix a la reunió de la Comunitat d'Usuaris d'Abocaments de la Conca del Carraixet. Sala de premsa de l'Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac. Pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -13.00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb la Unió de Consumidors del Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac. Pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -13.30 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb la presidenta de l'Associació AVANT, Rosa Maria Soriano Redondo. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac. Pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -14.00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb el degà, Federico Pallardó, i el secretari, Luis Aparicio Bellver, de la Facultat de Medicina i Odontologia, i amb el president d’AVEM, Eduardo Estalella Navarro, organitzadors de la Fira de la Salut. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac. Pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

24/02/2016 a las 09:23

Agenda regidors i regidores

-10.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la reunió de la Junta Local de Protecció Civil. Sala de reunions d'Alcaldia. Ajuntament, planta 1. -11.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, junt el president de l'Autoritat Portuària, Aurelio Martínez, ofereixen una roda de premsa per a presentar el conveni entre l'Autoritat Portuària i l'Ajuntament de València. Oficines de l'Autoritat Portuària. Avinguda del Moll del Túria s/n. Port de València. -18.30 hores. El primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, presenta el llibre Quinze Anys de la Nau Gran. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Avinguda de Blasco Ibáñez, 32. -19.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la reunió de la Junta Municipal de Ciutat Vella, en el Centre Municipal de Serveis Socials de Ciutat Vella. Carrer de l’Hostal de Morella, 2. -19.00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, presidix el Consell de Districte de la Junta Municipal de Patraix. Centre Municipal de Serveis Socials de Patraix. Carrer de Salabert, 13. -21.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb l'Agrupació de Falles de la 1ª Unitat de Districte de Policia Local (La Seu - La Xerea - El Mercat). Carrer del Poeta Liern.

18/02/2016 a las 09:34

Agenda regidors i regidores

-09.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, juntament amb José Mª Àngel, director de l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, Antonio Lorenzo, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Castelló, i José Vicente Herrera, intendent general en cap de la Policia Local de València, inauguren la jornada tecnològica sobre predicció i prevenció del delicte Eurocop Security Systems. Saló d'actes de la Delegació de Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, juntament amb José Mª Àngel, director de l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, oferixen una roda de premsa sobre la integració de l'Ajuntament de València amb el 112. Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -13.45 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assistix a la clausura del XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria on farà lliurament dels premis als participants en el Fòrum. Facultat d'Economia. -14.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, clausura la jornada tecnològica sobre predicció i prevenció del delicte Eurocop Security Systems. Saló d'actes de la Delegació de Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE