Saturday, February 8, 2020

WOMPRENDE REUNEIX A MÉS DE 300 DONES EMPRENEDORES, CONNECTANT EL TALENT FEMENÍ VALENCIÀ

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha participat este matí en la tercera edició de Womprende, “l'esdeveniment de referència a la ciutat per a dones emprenedores que es consolideu amb la seua tercera edició”, ha afirmat.

Esta jornada destaca per connectar el talent femení valencià i cohesionar una comunitat de dones que volen aprendre i connectar per a potenciar la seua emprenedoria de la mà d'algunes de les emprenedores més influents del moment.

“Us animo a totes a posar en marxa les vostres idees i projectes a la nostra ciutat, ja que contáis amb el suport i el compromís de l'ajuntament, des d'on continuarem treballant per a fomentar el lideratge i talent de les dones valencianes”, ha manifestat Gómez durant l'acte de benvinguda, mostrant així el suport del consistori a les dones emprenedores.

Així mateix, la vicealcaldessa ha destacat que una de les coses que més li agraden d'este esdeveniment és que “des d'aquí es fomenta el treball de dones a través de la cooperació i la solidaritat i us animo que treballeu juntes”. “I és juntes som més fortes, i ens hem d'ajudar per a arribar més lluny, totes teniu capacitat i talent de sobres per a arribar on vulgueu, no us poseu límits”, ha conclòs.

VALÈNCIA ACTIVA I L'APOSTA PER L'EMPRENEDORIA FEMENINA

“Per a acabar amb les desigualtats que encara existeixen, hem posat en marxa Treballem Iguals per a fomentar l'ús de les dones i continuar generant oportunitats a València”, ha recordat Gómez, qui ha explicat que a través d'esta plataforma -posada en marxa des de València Activa- s'han impulsat programes dirigits a dones atenent diferents realitats: dones en risc d'exclusió social, desocupades, emprenedores o directives.

D'esta manera, des de València Activa s'ha llançat, per exemple, ‘Lidereses’, un programa en col·laboració amb la CEV en el qual han participat 30 dones directives i càrrecs intermedis per a impulsar la promoció en les seves empreses.

També s'ha impartit formació específica, com els cursos de ‘Habilitats directives’ i ‘Presentacions eficaces’, dels quals s'han beneficiat 50 dones. I per a formar dones en perfils tecnològics, millorar les competències de les professionals i incentivar l'emprenedoria s'ha llançant TecnoDones, un programa que ha aconseguit 113 dones amb Coders Woman Edition i Factory Startup Woman.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE