Wednesday, January 26, 2022

València revalida el seu títol com a ciutat més saludable del món

Emiliano Garcia destaca que torna ha ser reconeguda la magnífica qualitat de vida de la ciudad

València ha tornat a ser nomenada la ciutat més saludable del món segons Money.co.uk, una prestigiosa consultora de productes financers. “Per segon any consecutiu, els resultats d'aquest estudi han tornat a coronar a la capital del Túria per ser la ciutat que millor cuida de la salut dels seus habitants i visitants”, ha destacat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García.
Ha senyalat que aquest “és el moment de València. Acabem de presentar la Guia Michelin d'Espanya i Portugal 2022, som capital europea del Turisme Intel·ligent i mundial del disseny, i ens trobem immersos en un any de cinema que tindrà el seu moment àlgid durant el lliurament dels premis del cinema espanyol, la Gala dels Goya”. En el terreny esportiu, també ha destacat que esdeveniments com la Marató o la celabració como a seu dels Gay Games.

A més, ha recordat que diversos mitjans internacionals han triat València com a destinació turística recomanadat enguany. “I això, per descomptat, és fruit d'un treball que va començar fa sis anys, en l'anterior legislatura. Va ser aleshores quan ens vam centrar en un turisme consensuat amb sectors com l'empresarial que també està bolcat en què la ciutat siga més sostenible, més saludable i més segura”, ha afirmat.
L'estudi destaca que València manté, també en 2022, el títol de ciutat més saludable del món, i valora especialment la seua gastronomia i clima, així com un ric patrimoni musical i cultural que permet “als residents posar l'accent en la connexió social i que els porta a un equilibri molt saludable entre el treball i la vida”. Així mateix, ressalta que “la ciutat també té baixes taxes de contaminació i molt bona atenció mèdica”. Amb una alta esperança de vida situada en 83,5 anys, "les persones locals compten amb una llarga vida per a gaudir de tot el que els ofereix València”, indica el document.
L'estudi ha tingut en compte factors fonamentals que contribueixen a un estil de vida saludable com els nivells d'obesitat, l'esperança de vida, els nivells de contaminació, l'atenció sanitària, la seguretat, l'índex de criminalitat i les hores de llum solar. A més, enguany han afegit altres característiques com són el nombre de sanitaris per cada 100.000 habitants, la despesa sanitària, el percentatge de la població amb accés a ajudes sanitàries i la prevalença de trastorns mentals i per consum de substàncies.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE