Wednesday, September 30, 2020

VALÈNCIA ACTIVA CERCA SOLUCIONS INNOVADORES PER ALS REPTES DELS SECTORS PRODUCTIUS DE LA CIUTAT

La convocatòria, que compta amb 450.000 euros d'inversió global, destinarà fins a 10.000 euros a cada solució innovadora

L'Ajuntament de València, a través de València Activa i VLC Tech City, ha impulsat REPTES VLC 2020, una convocatòria d'ajudes per a buscar solucions innovadores per als nous reptes dels diferents sectors econòmics i productius de la ciutat. La regidora de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha donat a conéixer hui esta línia de subvencions que compta amb 450.000 euros d'inversió global, “i destinarà fins a 10.000 euros a totes les empreses i/o persones que vulguen realitzar estos projectes per a poder desenvolupar-los i presentar-los en el termini determinat (180 dies)”.

“Esta iniciativa busca projectes pilot de solucions, productes, servicis i iniciatives basats en la ciència i la tecnologia que oferisquen eines aplicables en els diferents sectors seleccionats en esta convocatòria”, ha destacat Bernabé qui ha remarcat que “l'objectiu d'esta subvenció és la recuperació econòmica, la transformació i l'adequació al nou context generat en l'escenari post COVID-19”.

La regidora ha comentat que “hem rebut més de 60 reptes des de les diferents entitats, associacions i sectors de la ciutat, als quals volem donar-los solució a través de la innovació i el talent, pel qual València és conegut en l'àmbit internacional”.

Tots els reptes que s'han plantejat busquen oferir solucions des dels xicotets comerços fins a les grans necessitats com a ciutat moderna i dinàmica en un entorn metropolità en constant creixement.

Els àmbits dels projectes, que poden trobar-se en la web www.retosvlc.com, són: turisme, cultura, oci i entreteniment, esport i salut, ocupació, formació, educació i bretxes socials, comerç, i servicis a més de solucions tecnològiques estratègiques per a l'economia valenciana.

En eixa línia, Bernabé ha assenyalat que “tal com hem desenvolupat des de VLC Tech City, la innovació i l'emprenedoria són el present i el futur de la ciutat de València, i per això hem d'estar al costat d'este sector, per a donar-los suport en allò que necessiten, encara més després de l'impacte generat per la covid-19”. Per este motiu, la regidora ha remarcat que “hem llançat esta convocatòria, ja que incentiva a l'ecosistema tecnològic a continuar desenvolupant els seus projectes i ajuda als sectors productius de la ciutat posant en marxa solucions innovadores a reptes reals”.

Totes les empreses i/o persones que vulguen afrontar estes reptes tenen fins al 15 d'octubre per a sol·licitar la subvenció a través de la pàgina web www.retosvlc.com.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE