Thursday, August 8, 2019

PILAR BERNABÉ DESTACA EL SEU COMPROMÍS PER TREBALLAR DE MANERA CONJUNTA AMB TOTS ELS AGENTS SOCIALS PER A DEFINIR EL FUTUR DE LA CIUTAT

«La Marina serà l'enclavament del nou model econòmic de la ciutat, basat en el talent, la innovació i el coneixement»

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmic i Ús de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha mantingut una reunió amb l'equip directiu de la Marina de València, on ha explicat que «treballarem de forma conjunta –l'Àrea de Desenvolupament Innovador i La Marina- per a desenvolupar l'estratègia de consolidació de la Marina com a enclavament del nou model econòmic de la ciutat, basat en la innovació, el talent i el coneixement».

«La Marina suposa una oportunitat estratègica per a la nostra ciutat i, a més, marcarà el futur econòmic de València. I, per això, des de l'Ajuntament treballarem precisament per a atraure eixa inversió de grans empreses innovadores i tecnològiques que portaran a València no solament un gran impacte econòmic, sinó també ocupacions de qualitat en un sector com és el de la tecnologia i el de la innovació», ha defensat.

Després de la seua visita a l'espai, Bernabé ha avançat que al setembre es reprendran de manera periòdica les reunions de col·laboració i desenvolupament d'estratègia «per a treballar de forma conjunta amb els organismes i agents socials de l'economia valenciana amb l'objectiu de definir el futur de la ciutat i els grans projectes que estan per arribar, així com decidir què fer en els espais pendents de reassignació, com els coberts 4 i 5».

A més, Bernabé ha aprofitat la seua visita per a continuar avançant en l'organització del Webit Festival 2020, un dels grans esdeveniments que tindrà lloc l'any vinent i que servirà per a situar a València com una ciutat de referència a nivell europeu dins del món tecnològic i innovador. En este sentit, Bernabé ha destacat que «celebrar un esdeveniment com el Webit en La Marina de València és molt satisfactori, ja que mostra totes les possibilitats que té este espai per a ser el hub de referència en matèria d'emprenedoria i innovació dins de la nostra ciutat».«Des de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic continuarem treballant per a albergar esdeveniments com el Webit Festival 2020», ha afegit.

«Hem vist durant els últims anys que La Marina de València s'ha convertit en un punt de trobada dins de la societat valenciana, així com a nivell turístic, però continuarem treballant perquè es convertisca també en un espai en el qual es generen oportunitats i es fomente la nova economia».

D'altra banda, Bernabé també ha ressaltat la importància de la col·laboració públic - privada per a poder constituir este espai com a referent de tecnologia, innovació i emprenedoria. «La Marina del futur ha de ser una institució que camine de la mà al costat de les entitats que estan revitalitzant la zona i fomentant l'ocupació i l'emprenedoria, i empreses com a Lanzadera, Edem, Marina d'Empreses, Innsomnia o el futur BioHub són fonamentals perquè València puga ser referent a nivell europeu com un hub emprenedor».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE