Tuesday, August 9, 2022

La Policia Local deté a un jove per infringir l'ordre d'allunyament de la platja de la Malva-rosa

L'arrest dona rellevància a les mesures que entraran en vigor per la reforma del Codi Penal que agreuja les penes per la reincidència de xicotets delictes

La Policia Local de València ha procedit a la detenció d'un jove de 20 anys per infringir l'ordre d'allunyament de la platja de la Malva-rosa que li havia imposat un jutge després de cometre diversos furts entre els banyistes. Agents de la unitat de platges van procedir a l'arrest durant el matí d'ahir diumenge quan van descobrir al jove en l'arena de la platja i van comprovar que sobre ell pesava una ordre d'allunyament de la platja en la qual es trobava.
El regidor de l'Àrea de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha explicat que aquesta detenció dona rellevància a les mesures que es contemplen en la modificació del Codi Penal que ha impulsat el Govern d'Espanya per a atallar la reincidència de xicotets delictes com els furts, que entraran en vigor el pròxim 29 de agost.
“València és una ciutat segura i ho continuarà sent. Hem de continuar treballant i millorar diàriament els estàndards de seguretat i especialment en aquells xicotets delictes que impacten contra la sensació de seguretat. Per això, des de fa mesos s'està treballant des del Govern d'Espanya en la reforma del Codi Penal en noves mesures que establisquen una millor seguretat en totes les grans ciutats agreujant les penes en aquest tipus de accions”, ha manifestat Cano.
“Es tracta de mesures serioses i efectives que impacten positivament en la vida de les nostres ciutats i en concret de la ciutat de València. Són mesurades que la gent ens estava reclamant i que des del govern d'Espanya ha dut a terme, per cert, sense el suport del Partit Popular, a qui que no li importa res la seguretat a la ciutat de València”, ha continuat el regidor de Protecció Ciutadana.
L'arrest d'aquest jove pel trencament d'una ordre d'allunyament de la platja de la Malva-rosa rosa a conseqüència de delictes contra el patrimoni és un dels primers que es realitza a València. En la detenció van participar quatre policies locals de València de la Unitat de Platges, els qui van constatar l'actitud agressiva del jove durant el seu trasllat a les dependències policials.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE