Wednesday, July 1, 2020

LA COMISSIÓ DE RECONSTRUCCIÓ PACTA UN ACORD MARC «DE CONSENS» PER A LA RECUPERACIÓ DE LA CIUTAT

València celebrarà en breu un acte d'homenatge i reconeixement a les víctimes de la pandèmia

L'alcalde de València, Joan Ribó, i la vicealcaldessa, Sandra Gómez, han manifestat hui la seua satisfacció per l'acord marc per a la recuperació de la ciutat aconseguit per la Comissió de Reconstrucció, un acord «de consens, fruit del treball realitzat durant estos mesos». Ribó ha agraït la labor de totes les instàncies que han participat en les labors d'anàlisis, persones expertes, entitats ciutadanes, empleats públics i grups polítics municipals, «que han fet que València siga una de les primeres ciutats de l'Estat a haver aconseguit un acord per àmplia majoria per a impulsar la recuperació en els àmbits de la salut, economia i benestar i drets socials».

El document ha tingut el suport dels grups municipals Compromís, PSPV-PSOE, PP i Ciutadans.

Sandra Gómez ha qualificat este acord de «fet històric que marca la direcció del futur». Tal com ha assegurat Gómez, «la ciutat ix enfortida perquè amplia les seues aliances amb altres grups polítics, però també amb la societat en el seu conjunt; perquè este document no és sol fruit del treball de regidors, regidores i equip redactor, sinó que és el resultat de les aportacions de totes les entitats representatives de la ciutat, de la seua diversitat i la seua pluralitat, les quals han exposat les seues experiències i els seus punts de vista per a orientar el model de ciutat en el qual cal treballar després d'esta crisi».

«Este document no sols parla de polítiques concretes per a combatre la crisi sanitària, econòmica i social causada per de la crisi de la COVID-19, sinó que va més enllà, i parla d'un enfocament obert i plural, d'una ciutat que a poc a poc va buscant més consensos i menys divergències», ha afegit la vicealcaldessa. «És una cosa que hem de celebrar i és allò que la ciutadania ens demanava: arribar a acords, aconseguir consensos i establir un model de ciutat que vaja més enllà dels vaivens polítics».
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE