Monday, December 13, 2021

El projecte del Canal d'Accés compleix els terminis previstos i es podrà licitar en 2022

Gómez mostra la seua satisfacció per l'avanç del projecte més important de València de l'última dècada que connectarà els barris del sud

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha confirmat els avanços que s'estan produint en el projecte del Canal d'Accés que permetrà soterrar les vies ferroviàries que actualment divideixen els barris del sud de la ciutat. Gómez ha apuntat que s'estan complint els terminis marcats i que en 2022 es podrà aprovar el projecte i licitar les obres.
“Des de l'Ajuntament fem periòdicament seguiment del projecte més important que es desenvoluparà en aquesta dècada a la ciutat de València, que és el nostre canal d'accés, i anem veient amb satisfacció com es van complint els terminis. Podem anunciar que en aquest any 2022 podrem tindre aprovat el projecte i licitar les obres”, ha assegurat la vicealcaldessa després de l'última reunió de la Societat Parc Central.
Gómez ha subratllat la importància d'un projecte que canviarà completament la fisonomia de València i que unirà els barris del sud de la ciutat, dividits actualment pel mur de les vies, a través d'un gran corredor verd que arrancarà al Parc Central i que articularà tota la zona.
“Aquest projecte que estem impulsant suposarà una transformació importantíssima de la nostra ciutat, ja que acabarà amb el nostre propi mur de Berlín. Les vies ferroviàries parteixen a la ciutat en dues, generant una València a dues velocitats. Nosaltres volem teixir els barris del sud i, per això, és importantíssima aquesta obra. A més, des d'Urbanisme estem treballant en paral·lel en el projecte d'urbanització de la zona de la superfície on farem una gran via verda que unirà la zona sud de la ciutat, sent per tant una de les millors zones de València per tindre espais verds, noves dotacions públiques, habitatge públic que ens ajudarà a consolidar aqueixa zona de València i els barris del sud que, lamentablement, van estar molt oblidats per part del PP”, ha finalitzat la vicealcaldessa.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE